Nytt liv i gammel blogg

Det har gått dager, uker, måneder og år. Nå er det på tide å blåse liv i den gamle bloggen. Det har jo blitt en del fisketurer, spennende jaktminner og fantastiske turopplevelser siden sist, og ettersom denne interessen ikke bare gjelder meg, er det gøy å kunne dele. Og ikke minst, det er givende å kunne høre andres historier og erfaringer!

Ikke alle liker jakt, og ikke alle liker fisking. Likevel er de fleste enige i at det å være ute i naturen gir ro i sjelen og livet mer mening. Om det er å klatre opp på en høy fjelltopp, sitte med en kaffekopp foran bålet, eller sove under åpen himmel.

Så hva er planene med bloggen, spør du kanskje? Tja, si det! Jeg tar hvert fall én setning av gangen, så får vi se. Men du skal ikke se bort i fra at det også blir en podcast her etter hvert.

Stay tuned!

IMG_4213
Fra forrige ukes jakt i Värmland, Sverige. Foto: Thomas Lie Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *